Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: همگام با سیاست‌های دولت سیزدهم آماده ارتقاء کیفی پروژه‌های ملی و استانی هستیم.

مجید کیانپور اظهار کرد: شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با توجه به توان نیروهای نخبه و تجهیزات منحصربه‌فرد بومی در کشور آماده ارائه خدمات فنی و مهندسی و آزمایشگاهی همگام با سیاست‌های دولت سیزدهم در ارتقاء کیفی پروژه‌های عمرانی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این شرکت ۶۷ ساله قدمت دارد و با توجه به ظرفیتی که در این آزمایشگاه ایجاد شده است هم‌اکنون بیش از یک هزار و ۲۰۰ واحد محلی مستقر و غیرمستقر در سراسر کشور داریم و این آمادگی را داریم در هرکجای کشور ظرف دو ساعت آزمایشگاه فنی و تخصصی خود را در آنجا مستقر و نسبت به انجام کارهای مطالعاتی، مشاوره‌ای و آزمایشگاهی اقدام کنیم.

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک خاطرنشان کرد: شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک همگام با شعار سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین، اهداف و سیاست‌های دولت مردمی سیزدهم و وزارت راه و شهرسازی، خدمات دانش‌بنیان و منحصربه‌فرد خود را در راستای ساخت با کیفیت و با دوام توأم با کاهش هزینه‌های احداث و نگهداری در دولت سیزدهم به پروژه‌های عمرانی سراسر کشور ارائه کرده است.

کیانپور با اشاره به کنترل کیفی پروژه‌ها با تجهیزات منحصربه‌فرد و دانش روز دنیا، افزود: هم‌اکنون در شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک هیچ کار غیرممکنی نیست که در کشور نتوان انجام داد و ما با ‌اتکا به دانش جوانان و نخبگان دانشگاهی ‌که در این آزمایشگاه‌ مشغول به فعالیت هستند خدمات منحصربه‌فرد خود را به پروژه‌های ملی و استانی در سراسر کشور ارائه می‌کنیم.

وی اضافه کرد: طی یک سال فعالیت دولت سیزدهم شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک حدود ۳ میلیون مورد آزمایش فنی تخصصی و آزمایشگاهی برای کنترل و ارتقاء کیفی پروژه‌های عمرانی در سراسر کشور انجام داده است.

مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک بیان کرد: آزمایشگاه فنی و مکانیک در حال حاضر توانایی انجام ‌بیش از ۶۰۰ نوع آزمایش‌ متنوع را دارد که فراتر از نیاز کشور است و امیدواریم با تلاش گسترده ‌بتوانیم همپای دانش روز دنیا اقدامات مؤثری را در حوزه ژئوتکنیک و کنترل کیفیت انجام دهیم.

کیانپور با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک طی یک سال گذشته در دولت سیزدهم، ادامه داد: ثبت رکورد انجام بیش از ۶۰ هزار متر انواع حفاری و عملیات ژئوتکنیک، انجام مطالعات مکانیک خاک، ژئو الکتریک و کنترل کیفیت حین اجرای عملیات احداث بخشی از پروژه‌های نهضت ملی مسکن، انجام بیش از ۳ میلیون مورد آزمایش و مطالعه فنی، تخصصی و مهندسی، پایش و ارزیابی سطح روسازی راه‌ها با دستگاه اسکنر سطح جاده‌ای (LCMS) و دانش بومی در اختیار، طراحی و توسعه نرم‌افزارهای کاربردی مدیریت نگهداری زیرساخت‌های حمل‌ونقل، تدوین و ترجمه ۱۳ عنوان استاندارد فنی و مهندسی مورد نیاز صنعت عمرانی کشور، ارزیابی و تعیین شاخص بین‌المللی ناهمواری روسازی راه‌ها (IRI) در پروژه‌های تحویل موقت و انجام مطالعات ژئوتکنیک دریایی در استان‌های ساحلی کشور در راستای افزایش ظرفیت بنادر کشور از جمله مهمترین اقدامات شرکت بوده است.

وی با بیان اینکه شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک یک شرکت پیشرو در زمینه تدوین استانداردهای فنی و مهندسی در کشور است و توانسته دوره‌های آموزشی کاربردی مورد نیاز را در همکاری با دستگاه‌های اجرایی برگزار کند تصریح کرد: دفتر پژوهش و تحقیقات علمی این شرکت موفق شد طی یک سال گذشته بیش از ۱۲۰ هزار نفر - ساعت دوره آموزشی و وبینارهای فنی و مهندسی مورد نیاز را در راستای توانمندسازی و ارتقاء دانش فنی مورد نیاز مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی کشور را به‌صورت آنلاین و حضوری برگزار کند.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک همچنین افزود: این شرکت موفق شده است ضمن توسعه زیرساخت‌های دولت الکترونیک، با طراحی و بروز رسانی بیش از ۴۰ سامانه در حوزه‌های ارائه خدمات فنی و مهندسی، مشتریان، مالی، اداری و ...، نسبت به تسریع و تسهیل در ارائه خدمات و افزایش رضایت‌مندی مشتریان و کارفرمایان مبادرت کند.

کیانپور خاطرنشان کرد: این شرکت موفق شده است با فعالیت مؤثر در حوزه‌های مختلف ارائه خدمات مشاوره‌ای، مطالعه، ژئوتکنیک، بهینه‌سازی با هدف ارتقاء کیفیت، افزایش طول عمر مفید و کاهش هزینه‌ها بازوی توانمند دولت در تمامی وزارتخانه‌ها و متولیان امر احداث و نظارت بوده و طی یکسال گذشته نقش‌آفرینی ویژه و تأثیرگذاری در پروژه‌های عمرانی دولت سیزدهم داشته و در جهت تحقق ایران قوی قدم برداشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دولت سیزدهم وزارت راه و شهرسازي دانش بنیان مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک ارتقاء کیفی پروژه پروژه های عمرانی سیاست های دولت فنی و مهندسی ارائه خدمات دولت سیزدهم منحصربه فرد سراسر کشور مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۴۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است

ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به برنامه دولت برای آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا گفت: طی دو سال گذشته طرح جهاد آبرسانی در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و تا پایان سال جاری در مابقی روستاها به بهره‌برداری خواهد رسید.

هاشم امینی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در آئین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی و کلنگ زنی شبکه فاضلاب شهر شازند، با اشاره به اجرای شتابان پروژه‌های حوزه آب‌رسانی در کشور توسط دولت، اظهار کرد: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تامین آب شرب سالم و بهداشتی و مدیریت فاضلاب را بر عهده دارد و  دولت سیزدهم تاکیدات فراوانی بر کار جدی در حوزه زیرساختی به منظور تامین رفاه و آسایش مردم دارد.

وی با اشاره به برنامه‌های پیشنهادی صنعت آب و فاضلاب به دولت در حوزه تامین زیرساخت‌های توسعه پایدار گفت: در بخش فاضلاب ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه خانه برای ۹.۳ نفر جمعیت کشور تعریف شده که شاخص برخورداری فاضلاب در کشور را به ۵۷ درصد خواهد رساند که یکی از این پروژه‌ها تصفیه خانه فاضلاب شازند است تا با تکمیل این طرح مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

امینی در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه حفاظت از منابع آبی نیز گفت: استفاده از ظرفیت پساب صنایع، برنامه محوری صنعت آب و فاضلاب برای حفاظت از منابع آبی است چرا که امروز در دنیا نگاه به فاضلاب و پساب تغییر کرده و پساب، یکی از ظرفیت‌های منابع آبی برای به گردش درآوردن چرخ صنعت قلمداد می‌شود.

وی گفت: آبرسانی به حدود ۵.۷ میلیون نفر، از دیگر پروژه‌های در دست اقدام است که در این راستا ۲۵ پروژه در دولت برنامه‌ریزی شد و هم‌اکنون ۱۵ پروژه به بهره‌برداری رسیده است که یکی از آنها طرح مهم آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی است که شهر آستانه، شازند و ۱۰ روستا را از آب شرب کیفی برخوردار خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر نگاه دولت به تامین آب شرب سالم در تمام نقاط کشور گفت: به همین منظور اعتباراتی از سوی دولت در نظر گرفته شده و ۱۳۰ میلیارد تومان برای اجرای این طرح در شازند اختصاص داده شده است.

وی در خصوص جهاد آبرسانی نیز گفت: تامین پایدار کمی و کیفی آب مناطق روستایی در قالب جهاد آبرسانی در قالب برنامه‌ای به دولت ارائه شد و برای آبرسانی پایدار ۱۰ هزار روستا هدفگذاری شد که طی دو سال گذشته این طرح در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.

امینی از جهاد آبرسانی به عنوان یکی از طرح های اثرگذار و موفق نظام اسلامی یاد کرد و افزود: به برکت نظام اسلامی در برخی نقاط محروم که شبکه آبرسانی نداشتند و امکان تامین آب نیز وجود نداشت طرح‌های آبرسانی اجرا شده یا در حال اجراست. در شهرستان شازند نیز با اقدامات انجام شده و احداث تصفیه خانه و اجرای طرح آبرسانی، ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و روستایی از آب شرب سالم برخوردار خواهند شد.

وی از مردم شازند خواست نسبت به خرید انشعاب فاضلاب اقدام کنند تا با جمع آوری فاضلاب و تصفیه آن بتوان چرخ‌های صنعت این منطقه را به گردش درآورد و نیازی به کمبود آب احساس نشود و با رونق صنعت زمینه ایجاد اشتغال فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌ برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • اعطای ۸۰ مجوز گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • تکمیل پروژه مونوریل قم جزو اهداف مهم دولت سیزدهم است
  • تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای متروی قم
  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • آب شرب اصفهان سالم است
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است